Dip koperkowy

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • śmietana

    0,5 szkl
  • sok z cytryny

    1 łyżka
  • koperek

    1 pęczek
  • musztarda

    1 łyżka
  • Kucharek przyprawa do potraw

    do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Do miski dajemy śmietanę, musztardę, sok ze świeżo wyciśniętej cytryny, oraz kucharka. Wszystko dokładnie mieszamy. Umyty i osuszony koper drobno kroimy. Dodajemy do przygotowanego dipu i mieszamy.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat