Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

dip jogurtowy

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jogurt grecki 1 mały 150g.
śmietana 12% 1 łyżka
czosnek 1 ząbek
musztarda 1 łyżeczka
sól
Pieprz czarny mielony Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: dip jogurtowy

do miseczki wlać jogurt dodać śmietanę,musztardę i przeciśnięty przez praskę czosnek całość wymieszać na jednolitą masę,doprawić do smaku solą i pieprzem świeżo zmielonym wymieszać i na chwilę odstawić,podawać do grillowanej lub smażonej ryby.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

olkaaa 26.05.2014 07:23
też taki robię
caralajna 31.05.2013 06:41
robię bardzo podobny

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak