dip indiański

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ser śmietankowy

    220 gram
  • mojonez

    1/2 szklanki
  • kwaśna śmietana

    1/4 szklanki
  • curry

    1 łyżeczka
  • ząbek czosnku

    1 sztuka
  • sól i pieprz

    - -
  • nasiona selera

    1/2 łyżeczki
  • mak

    1/2 łyżeczki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

W salaterce połączyć 7 pierwszych składników. Dodać nasiona selera i mak. Chłodzić przez co najmniej 30 minut przed podaniem.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat