Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Dip cebulowo-serowy

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

majonz 5 łyżkek
ser żółty
cebula
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Dip cebulowo-serowy

Cebulę i ser należy zetrzeć na drobne tarce. Dodajemy starty ser i cebulę do majonezu i jogurtu wszystko razem mieszamy. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Ja często całość miksuje blenderem by uzyskać gładką, jednolitą masę.

Świetny do krakersów, chipsów, jak i warzyw.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Monika58 23.10.2012 17:39
fajny
gusia1000 28.08.2012 00:38
Super.
Aneta41 14.08.2012 22:30
świetny, spróbuję

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak