Dip cebulowo-serowy

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • majonz

    5 łyżkek
  • ser żółty

  • cebula

  • sól

  • pieprz

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Cebulę i ser należy zetrzeć na drobne tarce. Dodajemy starty ser i cebulę do majonezu i jogurtu wszystko razem mieszamy. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Ja często całość miksuje blenderem by uzyskać gładką, jednolitą masę.

Świetny do krakersów, chipsów, jak i warzyw.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Monika58 23.10.2012 17:39
fajny
gusia1000 28.08.2012 00:38
Super.
Aneta41 14.08.2012 22:30
świetny, spróbuję

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat