Przepis i sposób przygotowania na: Deser serowo- owocowy
Kroki postępowania
Mleko zagotować z cukrem i wlać rozprowadzony w małej ilości wody budyń. Następnie ostudzić wlać do serka dokładnie zmiksować i wsypać bakalie.
serek homgenizowany | 25 dag |
budyń śmietankowy | 1 szt. |
mleko | 1 szklanka |
cukier | 5 płaskich łyżek |
biszkopty okrągłe | 10 dag |
dżem | 5 dag |
płatki migdałowe | 5 dag |
bakalie | 5 dag |
jagody | 20 mrożone |
poziomki | 20 mrożone |
maliny mrożone | 20 dag |
mrożone truskawki | 20 dag |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: