Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

deser orzechowy

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

mleko 1/2 l
cukier 1 łyżka
cynamon Prymat
Żelatyna wieprzowa Prymat
orzechy włoskie 12 dkg

Przepis i sposób przygotowania na: deser orzechowy

namaczam żelatynę i wkładam ją do większego naczynia z wrzącą wodą, aby się rozpuściła. Orzechy z cukrem i małą ilością mleka miksuję, dodaję pozostałe mleko, cynamon i mieszam dodając na końcu żelatynę. Chłodzę.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

andżelika1 20.08.2012 14:00
pycha
marzenciak1985 16.08.2012 21:53
mniam
bgs1984 16.08.2012 21:47
mniam
sznycel 16.08.2012 17:56
pyszne dla dużych i małych łasuchów

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak