Składniki:
mleko | 1/2 l |
cukier waniliowy | 1 szt |
cukier | 1/2 szkl |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 5 dag |
galaretka cytrynowa | 1 szt |
galaretka pomarańczowa | 1 szt |
galaretka zielona | 1 szt |
jelito na salceson |
mleko | 1/2 l |
cukier waniliowy | 1 szt |
cukier | 1/2 szkl |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 5 dag |
galaretka cytrynowa | 1 szt |
galaretka pomarańczowa | 1 szt |
galaretka zielona | 1 szt |
jelito na salceson |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: