danie myśliwskie

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kapusta kiszona

    80 dag
  • kiełbasa wędzona

    30 dag
  • cebula

    1 sztuka
  • wino czerwone wytrawne

    5 łyżek
  • majeranek Prymat pieprz

  • bekon

    20 wędzony
  • Owoc jałowca cały Prymat

    kilka szt.
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

kiełbasę pokroić w plasterki bekon w paseczki cebulę posiekać wszystko zrumienić na smalcu po podsmażeniu przełożyć do garnka włożyć kapustę i dusić podlać winem miękką kapustę przyprawić solą pieprzem jałowcem majerankiem wszystko wymieszać podawać z pieczywem

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat