Przepis i sposób przygotowania na: Czosnkowo-imbirowa pierś z kurczaka
Mięso podałam z ugotowanymi warzywami.
filet z kurczaka | 800 g |
ząbki czosnku | 3 szt |
Przyprawa do kurczaka złocista skórka Prymat | |
oliwa | 2 łyżki |
sok z cytryny | 3 łyżki |
Imbir mielony Prymat | 0,5 łyżeczki |
cząber | 0,5 łyżeczki |
Papryka słodka mielona Prymat | 0,5 łyżeczki |
Liść lubczyku suszony Prymat | 0,5 łyżeczki |
Pieprz czarny mielony Prymat | 0,5 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: