Składniki:
łopatka bez kości | 700 g |
Sól peklowa drobnoziarnista Prymat | 1 łyżeczka |
Pieprz czarny Prymat w młynku | |
czosnek | 2-3 ząbki |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 1 łyżka |
woda | 1/3 szklanki |
łopatka bez kości | 700 g |
Sól peklowa drobnoziarnista Prymat | 1 łyżeczka |
Pieprz czarny Prymat w młynku | |
czosnek | 2-3 ząbki |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 1 łyżka |
woda | 1/3 szklanki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: