Składniki:
pstrąg | 4 sztuk |
cytryna | 32 plastry |
sok z połowy cytryny | 1 sztuka |
czosnek | 4 ząbki |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | 1/2 łyżeczki |
oliwa | 50 ml |
koperek | 1/2 pęczka |
Pieprz ziołowy mielony Prymat | 1/2 łyżeczki |
pstrąg | 4 sztuk |
cytryna | 32 plastry |
sok z połowy cytryny | 1 sztuka |
czosnek | 4 ząbki |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | 1/2 łyżeczki |
oliwa | 50 ml |
koperek | 1/2 pęczka |
Pieprz ziołowy mielony Prymat | 1/2 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: