Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Czerwona surówka

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta czerwona 1/2 główki
cebula 1 szt
sok z cytryny 3 łyżki
sól
pieprz
majonez 4 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Czerwona surówka

Kapustę zetrzeć na tarce- skropić sokiem z cytryny, posolić- dodać posiekaną cebulę.
Połączyć wszystko z majonezem.
Dodać pieprzu według uznania i wszystko dokładnie wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

adelajda 02.09.2012 18:33
smakowita
dianix 30.08.2012 20:58
Idealna do obiadu
AURELKA 24.08.2012 18:24
moja ulubiona
cooleczka 05.08.2012 14:36
smaczna
cooleczka 05.08.2012 14:36
smaczna
Ada-Gaba 04.08.2012 09:41
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak