Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Czerwona kapusta na ciepło

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta czerwona 1 szt
cebula 1 szt
woda
ziele angielskie 5 szt
Liść laurowy suszony Prymat 2 szt
kminek
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Czerwona kapusta na ciepło

Oczyszczoną kapustę szatkujemy razem z obraną cebulką. Przekładamy do garnka, dajemy przyprawy i zalewamy wodą. Gotujemy do miękkości ok. 45 minut. Doprawiamy solą i pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Henryka2 22.02.2015 22:35
Jeśli można dodać uwagę, to przydałoby się dodać z łyżkę naturalnego masła. Pyszna do np. kaczki.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak