Czerwona kapusta

Czerwona kapusta

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek

×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kapusta czerwona

    1 szt mniejsza
  • cebula

    2 szt
  • boczek wędzony

    10 dag
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kapustę kroimy,gotujemy,dodajemy przyprawy do smaku i rozpuszczony boczek, całość mieszamy.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (9)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Maniek2

12.02.2012 07:51
ciekawe

olkaaa

09.01.2012 07:54
mniam

misia53

30.07.2011 01:51
zapomniałeś ,że to modra kapusta...?

Anna169Hosz

27.05.2011 08:10
Smaczna klasyka.

Ewelina47

25.05.2011 07:53
uwielbiam czerwoną kapustę

Margo1

18.05.2011 13:02
moja ulubiona

Edyta38

06.05.2011 20:46
lubie

kuklik

02.04.2011 16:54
bomba

Natalia/tubisiek

29.03.2011 08:51
bardzo lubię!

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat