Czekoladowy duszek- Brownie

Czekoladowy duszek- Brownie

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek

×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • czekolada gorzka

    2 tabliczki
  • masło

    1 kostka
  • mąka

    100 g
  • cukier

    300 g
  • jaja

    6
  • orzechy

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

1) W wodnej kąpieli rozpuścić masło oraz czekoladę.
2) W osobnym naczyniu ubić jajka z cukrem. Następnie dodać mąkę i miksować. Dodać masę czekoladową i jeśli ktoś ma ochotę orzechy.
3) Piec około 20 minut w temperaturze 200stopni.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Margo1

10.04.2013 10:34
ciekawe jak wygląda

Małgorzata113

04.04.2011 11:21
świetny przepis

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat