Przepis i sposób przygotowania na: Cytrynowy dorsz
Kroki postępowania
Podałam z ,,Gruszką z pastą z pestek dyni "
Dodatkowo podałam gruszkę faszerowaną pastą z pestek dyni o cytrynowym smaku.
jajko | 1 sztuka |
mąka | 1 do oprószenia |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 1 do panierowania |
skórka cytrynowa otarta | 2 łyżeczki |
cytryna | 1/2 sztuki |
sól | 2 szczypty |
Pieprz cytrynowy mielony Prymat | 3 szczypty |
Kucharek przyprawa do potraw | 2 szczypty |
olej do smażenia | 1 wg potrzeby |
filet z dorsza | 2 sztuki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: