Przepis i sposób przygotowania na: Cytrynowa kostka z żurawiną.
Kroki postępowania
Białka ubić na pianę, dodając sok cytrynowy.
Białka połączyć delikatnie z żółtkami
mąka pszenna | 20 dag |
cukier | 5 dag |
cukier waniliowy | 1 szt |
masło | 10 dag |
jajko | 1 szt |
śmietana 18 proc | 1 łyżka |
proszek do pieczenia | 0,5 paczki |
skórka z cytryny | |
marmolada | 30 dag |
żurawina suszona | 1 szklanka |
jajko | 3 szt |
cukier | 5 dag |
sok z cytryny | 1 łyżka |
płatki migdałowe | 3 łyżki |
listki melisy |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: