Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Cukinia w panierce

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

cukinia 1 szt
sól do smaku
pieprz do smaku
majeranek szczypta
jajko 1 szt
Bułka tarta klasyczna Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Cukinia w panierce

Cukinie kroimy w grubsze plasterki. Jajko łączymy z solą i pieprzem, dodajemy szczyptę majeranku i dobrze mieszamy. Plasterki cukini obtaczamy w jajku i zostawiamy na parę minut. Następnie obtaczamy w bułce tartej i smażymy z obu stron na złoty kolor.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

V_kuchareczka 14.07.2013 22:18
uwielbiam taką
halina17 14.07.2013 21:46
Lubię panierowaną cukinię.
Megg 14.07.2013 21:28
lubię taką, pycha
Kuchenka 14.07.2013 21:28
robię prawie tak samo jak ty
Papryczka 14.07.2013 21:17
smaczna jest
sasanka 14.07.2013 19:47
Bardzo lubię takie "oszukane" kotleciki :)
gusia1000 14.07.2013 19:37
Lubię, więc i to robię.
Agata3 14.07.2013 19:23
mm smacznie wygląda ;)
artur7 14.07.2013 18:53
proste super
adelajda 14.07.2013 18:48
smaczna cukinia
Milena87 14.07.2013 18:43
robię prawie taką samą

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak