Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Cukinia nadziewana kurkami

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kurki 600 gram
cukinia 2 małe
sól do smaku
pieprz do smaku
śmietana 1 szkalnka
ser żółty 200 gram
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Cukinia nadziewana kurkami

Kurki myjemy, kroimy w kostke , podsmażamy na oleju, zalewamy smietana i chwilę dusimy.Doprawiamy do smaku. Cukinię kroimy na pól w zdłuż,wydrążamy środek. Napełniamy cukinię kurkami , posypujemy startym serem. Zapiekamy 20 minut w 180 stopniach.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Anna169Hosz 27.11.2012 17:30
Zapowiada się smacznie.
Katarzyna/kate1980 25.11.2012 22:13
to musi być pyszne
medi 24.11.2012 15:56
Ewelka...rewelka przepis:):):)
Miki 24.11.2012 14:03
super
Krzysztof15 24.11.2012 13:48
pycha
Iwka 24.11.2012 13:40
zapowiada się pysznie
agnieszka214 24.11.2012 13:34
juz mi slinka cieknie
IwonaKa 23.11.2012 23:47
ale specjał,pychotka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak