Przepis i sposób przygotowania na: Crumble razowe z malinami
Kroki postępowania
Dodać masło i palcami rozetrzeć wyrabiając kruszonkę.
Owoce wymieszać z cukrem i mąką ziemniaczaną.
Podawać na ciepło ze śmietaną lub lodami.
masło | 110 g |
cukier | 2 łyżki |
cukier waniliowy | 2 łyżeczki |
wiórki kokosowe | 2 łyżki |
maliny świeże | 500 g |
cukier | 2 łyżki |
mąka ziemniaczana | 2 łyżki |
płatki migdałowe | 2 łyżki |
masło | do smarowania |
mąka pszenna | 0,75 szklanki (razowa) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: