Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

comber z sarny w ?mietanie

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

comber 800 g
smalec 3 ?y?ki
p?atki migda?owe 3 ?y?ki
?mietana 1 szkl.
ga?ka muszkato?owa 1 szczypta
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: comber z sarny w ?mietanie

Mi?so podzieli? na 4 plastry, lekko rozbi?, posoli? i posypa? ga?k?. Usma?y? na smalcu, od?o?y? w ciep?e miejsce. Migda?y zarumieni? na suchej patelni i posypa? mi?so. Do t?uszczu po mi?sie dola? 1 ?y?k? wody i ?mietan?, podgrza?, doprawi? i pola? tym sosem mi?so.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gusia1000 01.06.2012 16:51
Danie nie dla każdego.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak