Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Cielęce eskalopki z patelni

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

eskalopki cielęce 4 sztuki
sól 1/2 łyżeczki
pieprz 1/2 łyżeczki
mąka 1 łyżka
masło 4 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Cielęce eskalopki z patelni

Smażę na gorącym maśle cielęce eskalopki, po 4 minuty z każdej strony. Eskalopki przed smażeniem trzeba tylko natrzeć mieszanką sporządzoną z soli, pieprzu i mąki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

andżelika1 20.08.2012 12:17
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak