Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto z truskawkami i galaretką
Kroki postępowania
Pozostawić do stężenia.
jajko | 6 szt |
woda | 1/3 szkl |
olej | 1/3 szkl |
proszek do pieczenia | 1,5 łyżeczki |
mąka | 2,5 szkl |
sok z cytryny | 1/2 szt |
woda | 1/2 szkl |
cukier | do smaku |
serek homogenizowany | 450 g |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 3 łyżeczki |
galaretka truskawkowa | 1 opakowanie |
truskawki świeże | 60 dag |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: