Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto z rabarbarem i kruszonką
Kroki postępowania
POLECAM !!!
mąka pszenna | 15 dkg |
mąka pełnoziarnista | 15 dkg |
jajko | 3 szt |
kefir | 250 ml |
olej | 125 ml |
cukier | 5 łyżek |
Soda oczyszczona Prymat | 1 łyżeczka |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
masło | 5 dkg |
cukier | 5 dkg |
mąka pszenna | 10 dkg |
cukier waniliowy | 1 łyżeczka |
kakao | 1 łyżeczka |
rabarbar | 10 szt |
cukier | 3 łyżki |
cukier waniliowy | 1 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: