Składniki:
Ciasto
jajko | 2 sztuki |
cukier | 3/4 szklanki |
śmietana 18 proc | 3/4 szklanki |
olej | 2 łyżki |
mąka pszenna | 2 szklanki |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
ekstrakt waniliowy | 1 łyżka |
dodatki
rabarbar | kilka gałązek |
cukier | do posypania |
jajko | 2 sztuki |
cukier | 3/4 szklanki |
śmietana 18 proc | 3/4 szklanki |
olej | 2 łyżki |
mąka pszenna | 2 szklanki |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
ekstrakt waniliowy | 1 łyżka |
rabarbar | kilka gałązek |
cukier | do posypania |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: