Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto z brzoskwiniami i śmietaną
Kroki postępowania
Jak śmietaną stężeje przekładamy do rękawa cukierniczego i dowolnie dekorujemy wierzch ciasta.
POLECAM!!!!
mąka pszenna | 30 dkg |
kefir | 250 ml |
olej | 125 ml |
jajko | 2 szt |
cukier brązowy | 5 łyżek |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
Soda oczyszczona Prymat | 1 łyżeczka |
śmietana 30% | 330 ml |
cukier | 2 łyżki |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 1,5 łyżeczki |
brzoskwinie | 2 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: