Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto z brzoskwiniami
Kroki postępowania
Margarynę ubijamy do białości dalej ubijając dodajemy po łyżce przestudzoną kaszę i ubijamy aż składniki się połączą .
jaja | 5 szt |
cukier | 1 szklanka |
mąka pszenna | 1 szklanka |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
mleko | 2 szklanki |
cukier | 1 niepełna szklanka |
kasza manna | 8 łyżek |
margaryna | 200 g |
brzoskwinie w puszce | 1 szt |
dżem porzeczkowy | |
czekolada gorzka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: