Ciasto przekładane biszkoptowe

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • Biszkopt kakaowy

  • biszkopt jasny

  • masa waniliowa do tortów

  • spirytus

    50 ml
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Biszkopty nasączyć spirytusem. Masę przyrządzić w/g przepisu. Biszkopty przełożyć masą a na wierzch można zrobić polewę lub dać owoce i zalać galaretką.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Rybciia 04.11.2011 14:25
super!!!
plocia 15.08.2011 22:13
jaki prosty przepis
Iwona51 10.06.2011 23:40
fajny deser

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat