Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto owocowo - bakaliowe z polewą rumową
Kroki postępowania
Gdy ciasto ostygnie zrobić polewę - przepis na polewę w mojej księdze.
jaja | 6 sztuk |
mąka tortowa | 2 szklanki |
olej z pestek winogron | 1/2 szklanki |
cukier drobny brązowy | 3/4 szklanki |
cynamon Prymat | 2 łyżeczki |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
kakao | 2 łyżki |
gruszki | 2 sztuki |
śliwki suszone | |
morele suszone | |
żurawina | |
jabłko | 1 duże |
kardamon | 1 mielony |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: