CIASTO NA PIEROGI

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • mąka pszenna

    1/2 KG
  • jajko

    1 SZTUKA
  • sól

    1/2 ŁYŻECZKI
  • mleko

    1/4 SZKLANKI
  • woda letnia

    3/4 SZKLANKI
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

WSZYSTKIE SKŁADNIKI WYMIESZAĆ I ZAGNIEŚĆ CIASTO.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat