Składniki:
mąka tortowa | 60 dag |
cukier puder | 15 dag |
margaryna | 25 dag |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczk |
jaja | 5 sztuk |
smietana 18% | 1 łyżka |
cukier kryształ | 2 szklanka |
porzeczki czerwone | 1 litr |
mąka tortowa | 60 dag |
cukier puder | 15 dag |
margaryna | 25 dag |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczk |
jaja | 5 sztuk |
smietana 18% | 1 łyżka |
cukier kryształ | 2 szklanka |
porzeczki czerwone | 1 litr |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: