Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto krówkowo-kakaowe
Kroki postępowania
Smacznego :)
jaja | 7 sztuk |
mąka pszenna | 1 szkl |
mąka ziemniaczana | 1 łyżki |
cukier | 3/4 szkl |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
kakao | 1 łyżka |
żółtko jajek | 4 sztuka |
cukier | 0,5 szkl |
mleko | 2 szklanki |
mąka ziemniaczana | 2 łyzki |
margaryna | 250 g |
poncz | kawa rozpuszczona i oslodzona |
masa krówkowa | 500 g |
dżem porzeczkowy | 350 g |
herbatniki | 300 g |
nutella | 100 g |
kakao |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: