Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto kokosowe
Kroki postępowania
w garnuszku rozpuszczamy czekoladę z masłem i mlekiem - polewamy nią ciasto
Kiedy ciasto przestygnie wkładamy je do lodówki
jajko | 5 szt. |
mąka | 3/4 szklanki |
cukier | 0,5 szklanki |
kakao | 2 łyżki |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
mleko | 0,5 litra |
cukier | 0,5 szklanki |
masło | 200 gram |
wiórki kokosowe | 250 gram |
cukier waniliowy | 1 |
czekolada mleczna | 1 tabliczka |
masło | 1 łyżka |
mleko | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: