Przepis i sposób przygotowania na: Ciastka z marchewką i orzechami
Na wyłożoną papierem do pieczenia blachę nakładać łyżką porcję ciasta. Piec 17-20 minut w temperaturze 180 stopni.
jajko | 2 szt |
cukier trzcinowy | 2/3 szk |
mąka | 2 szk |
cynamon | 1 łyżeczka |
proszek do pieczenia | 1,5 łyżeczki |
sól | 1/4 łyżeczki |
cukier waniliowy | 2 łyżki |
olej | 2/3 szk |
orzechy włoskie siekane | 1/2 szk |
marchewka | 2 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: