ciastka orzechowe

ciastka orzechowe

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek

×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • orzechy

    16 dkg
  • cukier puder

    16 dkg
  • biała cebula

    2 szt
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Cukier wymieszać z mielonymi orzechami i wyrobić z piana z białek, formować na małe obwarzanki, po czym piec w piekarniku na złoty kolor. Gorące posypać cukrem pudrem z dodatkiem wanilii

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

zawadka

05.05.2011 14:42
trzeba spróbować

Małgorzata72

12.04.2011 08:10
ciekawe zestawienie

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat