ciastka orzechowe

ciastka orzechowe

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

gniazd

gniazda

dużej łyż.

duża łyż.

ml

mała puszka

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • orzechy

    16 dkg
  • cukier puder

    16 dkg
  • cebula biała

    2 szt
Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania ciastka orzechowe

Cukier wymieszać z mielonymi orzechami i wyrobić z piana z białek, formować na małe obwarzanki, po czym piec w piekarniku na złoty kolor. Gorące posypać cukrem pudrem z dodatkiem wanilii

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

zawadka 05.05.2011 14:42
trzeba spróbować
Małgorzata72 12.04.2011 08:10
ciekawe zestawienie

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat