Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Chrzanica babci

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kiełbasa wiejska 25 dag
jajko 5 sztuk
chrzan tarty 4 łyżki
sól i pieprz do smaku
boczek wędzony 25 lub pieczony

Przepis i sposób przygotowania na: Chrzanica babci

Boczek i kiełbasę pokroić w kostkę, dodać pokrojone w kostkę ugotowane na twardo jajka.
Chrzan sparzyć gorącą wodą z odrobiną octu.
Chrzan dodać do jajek i boczku z kiełbasą.
Wymieszać.
Doprawić do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

EmciaPichci 10.01.2014 07:06
hmmm brzmi ciekawie :)
Megg 17.11.2013 17:22
bardzo fajny przepis
Janina 17.11.2013 16:06
Ciekawy przepis;)
Laila2786 17.11.2013 16:03
brzmi ciekawie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak