Przepis i sposób przygotowania na: Chrupiąca szarlotka w filiżance.
Kroki postępowania
Jeżeli komuś tych słodkości jest mało ,to doda sobie gałkę lodów, ubitą śmietanę itp.
kruszonka | |
mąka pszenna | 40 dag |
margaryna | 15 dag |
jajko | 1 szt |
śmietana 18 proc | 2 łyżki |
cukier | 1 łyżka |
skórka z cytryny - otarta | 1 łyżeczka |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
Nadzienie: | |
jabłka | 6 szt |
cukier | 2 łyżki |
cynamon Prymat | 0,5 łyżeczki |
woda zimna | 3 łyżki |
Goździki całe Prymat | 3 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: