Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Chrupiąca cebulka

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cebula 2 szt
jajko 2 szt
Bułka tarta klasyczna Prymat 0,5 szkl
olej do smażenia
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Chrupiąca cebulka

Cebule obierz, pokrój na dość grube półplasterki. Lekko osól, odstaw na chwilę, by zmiękły. Jajka roztrzep. Krążki cebul mocz w jajku, obtocz w bułce tartej. Włóż do dużej ilości rozgrzanego oleju, usmaż na złoty kolor. Osącz.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Krystyna32 03.01.2014 06:14
ciekawy przepis
Ada-Gaba 05.02.2012 09:02
znakomite
Andzia1977
Andzia1977 14.08.2011 08:04
może być fajna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak