Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Chrupiąca bułka z łososiem

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

łosoś wędzony plastry 100 g
jajko 2 szt
cebulka ze szczypiorkiem 1/4 pęczka
Musztarda sarepska Prymat 2 łyżki
majonez 2-3 łyżki
bagietka
cebula czerwona 1 szt
ser gouda 70 g
Pieprz czarny mielony Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Chrupiąca bułka z łososiem

Jajka gotujemy na twardo i kroimy w kostkę. Ser trzemy na tarce o drobnych oczkach, łososia kroimy na małe kawałki. Cebulę kroimy w kostkę, szczypiorek z cebulką siekamy. Wszystko wkładamy do miski, dodajemy musztardę i majonez. Przyprawiamy pieprzem i dokładnie mieszamy. Bułki rozcinamy z boku, nakładamy w środek przygotowaną masę i wkładamy do nagrzanego piekarnika do 160 stopni, pieczemy ok. 15 minut do zrumienienia.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Smaczna_B 18.04.2014 14:19
ale narobiłam sobie smaka, fajne
Malgorzata549 27.09.2013 10:20
lubię takie jedzonko
ana1 23.09.2013 09:00
wspaniałe !
msmors 21.09.2013 22:48
fajne na śniadanie
Krzysztof15 21.09.2013 21:51
jeszce nie jadłem
sylwia_mc 21.09.2013 21:29
Świetny pomysł, doskonałe połączenie smaków
SylwiaMagdaSabin 21.09.2013 21:00
wspaniała bułka
migotka28 21.09.2013 20:45
bardzo smakowicie wyglądają
Dorota59 21.09.2013 20:17
rewelacyjne na kolację
Konczi 21.09.2013 19:55
podoba mi się ten pomysł, musiały być pyszne
adelajda 21.09.2013 19:48
lubię łososia, bułka będzie mi smakowała

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak