chrupiaca bagietka z masłem czosnkowym i zółtym serem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • żółty ser

  • czosnek

  • masło

  • sól

  • pieprz

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Bagietkę nacinamy w poprzek, do co drugiego nacięcia kładziemy ser żółty oraz masło czosnkowe przygotowane z masła, roztartego czosnku soli i pieprzu. Tak przygotowana bagietkę zapiekamy w piekarniku aż zrobi się rumiana i chrupiąca.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (9)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Margo1 30.05.2012 07:20
super
olkaaa 15.12.2011 20:12
pycha
iga2 01.11.2011 19:24
pyszne
rutynka 30.10.2011 17:33
mm pyszne!
Ewelina47 01.10.2011 12:27
pycha lubię takie kanapeczki
aleksa123 16.09.2011 20:24
pycha
Ania67 07.09.2011 08:46
extra
Seba 23.08.2011 18:31
Musi być smaczne
dianix 22.08.2011 20:28
nigdy nie robilam, za to zjadlam kupowana u kolezanki i byla naprawde dobra. zrobie sobie sama teraz;d

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat