Przepis i sposób przygotowania na: Chłodnik z botwinki wg Konczi
Kroki postępowania
Gotową botwinką podajemy z ugotowanym na twardo jajkiem - smacznego :)
botwinka | 1 pęczek |
jogurt naturalny | 200 ml |
kefir | 400 ml |
rzodkiewka | 6 szt |
ogórek zielony | 1 szt |
koperek | 1/2 pęczka |
szczypiorek | 1/2 pęczka |
natka pietruszki | 1/2 pęczka |
cukier | do smaku |
sól | do smaku |
cytryna | 1/2 szt |
woda | 500 ml |
jajko | 4-5 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: