Przepis i sposób przygotowania na: Chlebek grzybowy
Kroki postępowania
Na wierzch układamy drobne opieńki.
Po upieczeniu studzimy w formie.
Najlepiej smakuje z masełkiem i żółtym serem.
cukier kryształ | 1/4 szklanki |
jajko | 3 |
mąka pszenna | 1 ,1/2 szklanki |
proszek do pieczenia | 2 łyżeczki płaskie |
masło miękkie | 150 g |
sól do smaku | |
masło do formy | |
proszek grzybowy | |
opieńki | 250 g |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: