Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Chlebek

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

chleb 2 kromki
żółty ser 4 plastry
jajko 1 szt
oregano do smaku
Zioła prowansalskie suszone Prymat do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Chlebek

Jajko roztrzepujemy w misce dodając oregano i zioła prowansalskie. W roztrzepanym jajku moczymy chleb z obu stron i smażymy na rozgrzanym oleju. Kiedy przekręcimy chleb na drugą stronę kładziemy na nim żółty ser i smażymy aż się rozpuści. Przed jedzeniem można polać ketchupem lub majonezem. SMACZNEGO !

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Iwusia 09.01.2013 23:21
lubię taki chlebuś
Bernadeta 07.11.2012 13:04
tak taki chlebek mi smakuje
AURELKA 05.09.2012 20:53
pyszny
jasiek 01.09.2012 22:08
moczę jeszcze w mleku
kamyk 25.08.2012 21:32
lubię zjeść taki chlebek odpiekany , dobry sposób na wykorzystanie już nie bardzo świeżego chleba
mic 24.08.2012 21:08
robie gdy moj chleb nie ejst juz swiezy
Laila2786 21.08.2012 11:08
super przekąska
Wacław 21.08.2012 11:01
smaczne śniadanko

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak