Składniki:
Gęsty zakwas
zakwas do chleba | 35 dag |
mąka żytnia | 50 dag |
woda letnia | 500 ml |
Ciasto chlebowe
mąka żytnia | 50 dag |
sól | 1 łyżka |
woda letnia | 100 ml |
otręby owsiane | 1/2 szklanki |
kminek Prymat |
zakwas do chleba | 35 dag |
mąka żytnia | 50 dag |
woda letnia | 500 ml |
mąka żytnia | 50 dag |
sól | 1 łyżka |
woda letnia | 100 ml |
otręby owsiane | 1/2 szklanki |
kminek Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: