Cebulka duszona \"na winie\"

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • cebula

    2 średnie
  • masło

    1 łyżka
  • sól

  • boczek

  • kiełbasa

  • pomidor

  • papryka

  • gotowane mięso wołowe

  • gotowane mieso drobiowe

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Cebulkę kroimy drobno i wrzucamy na patelnię z rozgrzanym masłem. Dusimy na małym ogniu pod przykryciem. Reszta składników jest dowolna. Doskonały sposób na \"posprzątanie\" lodówki z resztek mięsa, warzyw grzybów czy innych składników. I zawsze wychodzi pyszne :)

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat