Cebula w cieście

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • cebula

    2 sztuki
  • sól

  • mąka

    1/2 szklanka
  • mleko

    1/4 szklanka
  • jajko

    1 sztuka
  • piwo

    4 łyżki
  • olej do smażenia

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Cebulę kroimy w plasterki. Z podanych skąłdników robimy gęste ciasto. Krążki cebuli oprószamy mąką a następnie maczamy w cieście. Smażymy na rozgrzanym oleju.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat