Carpaccio z buraka

Carpaccio z buraka

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek

×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • buraki czerwone pieczone

    3 szt.
  • ser feta

    50 g
  • sól i pieprz

  • oliwa truflowa

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Buraki kroimy w bardzo cienkie plastry. Układamy na talerzu. Doprawiamy. Posypujemy pokruszona fetą i polewamy oliwą. Smacznego ;)

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat