Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Caprese z jajkiem

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko ugotowane na twardo 1 sztuka
szczypiorek usiekany 1 łyżka
ogórek zielony
majonez 2 łyżki
papryka marynowana 1 łyżka posiekanej
sól i pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Caprese z jajkiem

Jajko gotujemy na twardo, studzimy i obieramy. Jajko kroimy na plasterki. Z ogórka wycinamy tyle plastrów ile mamy plasterków jajka. Na talerzu układamy ogórka, a na nim jajko. Na środek wykładamy majonez, udekorowany pokrojoną na drobno papryką. Całość posypujemy szczypiorkiem oraz doprawiamy solą oraz pieprzem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

berys18 08.03.2017 07:40
bardzo ładnie się prezentuje
benka 05.03.2017 20:05
ładnie wygląda
Lis 05.03.2017 18:28
Pięknie podane:)
RenataZ-et 05.03.2017 17:18
ładnie podane :)
Ada-Gaba 05.03.2017 14:01
pysznie , kolorowo
Ania321 05.03.2017 13:08
proste i pyszne :)
mysza75 05.03.2017 10:35
jaka pyszna przekąska
pestka 05.03.2017 09:29
bardzo smaczne danie
Róża1 05.03.2017 08:30
pyszna przekąska :-)
Agnieszka-87-25 05.03.2017 07:44
pyszne jajka
MagdalenaIC 05.03.2017 01:25
Smacznie :)
agaK. 04.03.2017 22:34
Bardzo ładnie podane:)
halina17 04.03.2017 21:22
dobre : )

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak