Składniki
kostka
kg
g
gramów
mała łyż.
gniazd
gniazda
dużej łyż.
duża łyż.
ml
mała puszka
łyżeczka
łyżka
szklanka
-
łopatka wieprzowa (bez kości)
600 g -
gouda
300 g -
majonez
8 łyżek -
majeranek
1 łyżeczka -
Papryka słodka mielona Prymat
1 łyżeczka -
Pieprz ziołowy mielony Prymat
½ łyżeczki -
jajko
1 szt. -
cebula dymka ze szczypiorkiem
1 szt. -
czosnek
3 ząbki -
papryczka chili
1 szt. -
tortilla
8 (pszenna) -
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat
do smaku
Przepis i sposób przygotowania Burrito z farszem mięsno - serowym
Kroki postępowania
Każdą tortillę posmarować łyżką majonezu. Rozsypać ser, rozdzielając równomiernie pomiędzy placki.
Smacznego :)
Komentarze (10)