Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Buraki z bryndzą i rukolą

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

buraki czerwone 4 sztuki
bryndza 1 opakowanie
rukola 1 garść
sól i pieprz
oliwa 2 łyżki
kapary 1 łyżeczka
czosnek 1 ząbek
miód 1/2 łyżeczki
sok z cytryny 1/2 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: Buraki z bryndzą i rukolą

Buraki ugotuj do miękkości, wystudź i pokrój w 1 cm kostkę. Z pozostałych składników zrób sos i polej buraki. Na wierzch wkrusz bryndzę i posyp rukolą .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

asiatok 19.11.2016 22:49
ekstra smaki!
Renata9 19.11.2016 16:07
Fajna kolacja
ilka01 18.11.2016 21:38
pyszna sałatka
norweska20 18.11.2016 20:25
smakowite połączenie
benka 18.11.2016 18:58
chętnie zjadłabym porcję
ada.la 18.11.2016 18:27
fajna sałatka
Motorek 18.11.2016 17:29
fajna kolacja
sezamek 18.11.2016 16:42
tak to i ja lubię :)
Mniam 18.11.2016 15:31
Takie sałatki to ja bardzo lubię :)
Konczi 18.11.2016 14:36
To jest pyszne!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak