Składniki:
buraki czerwone | 4 sztuki |
bryndza | 1 opakowanie |
rukola | 1 garść |
sól i pieprz | |
oliwa | 2 łyżki |
kapary | 1 łyżeczka |
czosnek | 1 ząbek |
miód | 1/2 łyżeczki |
sok z cytryny | 1/2 sztuki |
buraki czerwone | 4 sztuki |
bryndza | 1 opakowanie |
rukola | 1 garść |
sól i pieprz | |
oliwa | 2 łyżki |
kapary | 1 łyżeczka |
czosnek | 1 ząbek |
miód | 1/2 łyżeczki |
sok z cytryny | 1/2 sztuki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: